Dorohoi News Logo

[VIDEO] Florin Turcanu „Nu am avut nici un interes sa blochez USL la Botosani”

Turcanu__Marcu_USL

Deputatul Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL, a declarat dupa semnarea protocolului ca nu a avut nici un interes sa blocheze Uniunea Social Liberala la Botosani, atita timp cat a votat la Bucuresti pentru aceasta uniune. El a declarat insa ca, chiar daca a semnat pentru aceasta uniune asta nu inseamna ca nu-i va mai saluta pe partenerii din PD-L cu care PNL a trebuit sa strice intelegerea din urma cu doua luni, scrie botosaninews.

"Era foarte clar sa semnez protocolul si la nivelul judetului Botosani. Niciodata nu am pus in discutie sa nu fie semnat acest protocol. Nu a fost niciun interes sa blochez aceasta uniune la Botosani. Cei din PD-L nu au fost parteneri, decat am avut intelegeri punctuale. Suntem oameni politici si sa nu credeti ca daca astazi am semnat aceasta uniune de maine vom arunca cu pietre unii in altii. Ne vom saluta. Eu cred ca suntem oameni maturi, oameni politici si nu putem sa aruncam cu pietre unul in altul", a spus Turcanu. El a precizat ca si cu actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Cristian Achitei, a avut o relatie corecta si ca ii pare rau daca va fi schimbat de pe aceasta functie.

"Nu a depins de vointa mea, asta este imi pare rau. Daca depindea de vointa mea imi respectam cuvintul nu am avut nicio alianta, am avut o intelegere punctuala. Daca domnii de la PSD vor depune proiectul in timp util, luni este ultima zi, se poate intimpla in aceasta sedinta inlocuirea lui", a adaugat Turcanu. Acesta a precizat ca deocamdata la nivel de PNL exista doar doi candidati propusi pentru alegerile din 2012: pentru Primaria Botosani-Gheorghe Sorescu, iar pentru presedintia CJ, Florin Turcanu. Liderul local al PNL are si certitudinea ca va fi desemnat candidat pentru CJ si din partea aliantei pentru ca, spune el, are posibilitatea sa castige CJ. (DorohoiNews.ro)

 



 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web